Hráč na bicí nástroje live, studio, workshopy, nástrojové testy, výuka, hudební produkce.

Kapely, projekty, spolupráce:
Olympic, Vltava, Drumwave, Bio-Graf, Motor, LPG, Wanastowi Vjecy, Bell, Kamil Střihavka, -123min, Luboš Pospíšil, November 2nd, Michal Pavlíček, Oskar Petr, Lenka Nová, Aleš Brichta, Jiří Bárta, Čechomor, AHM Band, Český Národní Symfonický Orchestr…

Autor DVD škol, notových učebnic a videolekcí pro bicí nástroje.

Autor skladeb pro bicí nástroje a elektroakustických kompozic.

Firemní hráč značek MAPEX, ANATOLIAN, BALBEX a AQUARIAN.

Podrobnější životopis naleznete ZDE.

Diskografie:

Bell
Líbat není hřích
/6P 1995/
Vltava
Šťastnej jako trám
/Monitor EMI 1996/

Vltava
Marx Engels Beatles
/Sony Music-Bonton 1998/
Luboš Pospíšil
Můžem si za to oba
/Bonton 1998/

Vltava
Best of!
/Sony Music Bonton 2001/
Wanastovi Vjecy
Hračky
/BM Music 2000/

Vltava
Když bozi zestárnou
/Sony Music Bonton 2000/
Luboš Pospíšil
Hazardní slavnost
/Venkow Records 2001/

Wanastovi Vjecy
Ty nejlepší věci
/BM Music 2001/
Luboš Pospíšil
20 největších hitů
/BM Music 2002/

Kamil Střihavka
WOO-DOO
/Sony Music Bonton 2002/
Lenka Nová
Nová deska
/Universal Music 2003/

Oskar Petr
Fabrica Atomica
/Sony Music Bonton 2003/
Michal Pavlíček
In Celebration of Freedom
/CD Silver Screen 2003/

Luboš Pospíšil
Klub osamělých srdcí
/Universal Music 2004/
-123min
XL live
/Indies Records 2005/

-123min
Mom
/Universal Music 2005/
Mercurial C. Jones
Find Rust With Hand Held Lens
/CD Scarbeck Records 2006/

Wanastovi Vjecy
Torpédo
/BMG-Sony 2006/
Wanastovi Vjecy
Best of 20 let + DVD
/Universal Music 2007/

Martin Vajgl
Bicí souprava:
Proč, jak a co cvičit - 1. díl
/Muzikus 2007/
Martin Vajgl
Bicí souprava:
Proč, jak a co cvičit - 2. díl
/Muzikus 2008/

Čechomor
Pověsti moravských
hradů a zámků
/Supraphon 2008/
Čechomor
Pověsti českých hradů a zámků
/Supraphon 2009/

Martin Vajgl
Bicí souprava:
Proč, jak a co cvičit - 3. díl
/Muzikus 2009/
Čechomor
Pověsti slezských hradů a zámků
/Supraphon 2009/

Drumwave
Evening For The Advanced
/Muzikus 2009/
Čechomor
Písně z hradů a zámků
/Supraphon 2010/

Luboš Pospíšil
Tenhle vítr jsem měl rád
/Supraphon 2010/
Martin Vajgl
Bicí souprava:
Proč, jak a co cvičit - 4. díl
/Muzikus 2010/

Čechomor
Místečko
/Universal Music 2011/
Vltava
Komedianti se vracejí domů
/100Promotion 2011/

2nd Wave for Sophisticated Junkies
/Pragmart Records 2011/
Čechomor
Čechomor v Národním
/Universal Music 2011/

Mezinárodní hudební festival Kutná Hora 2013
/Lotos 2013/
Olympic
Souhvězdí šílenců
/Supraphon 2013/

Mirek Tabák
Černej pasažér
/Supraphon 2014/
Aleš Brichta Trio
Papírovej drak
/Warner Music 2014/

Drumwave
Disgraffiti
/100PROmotion 2014/
Olympic
Souhvězdí drsňáků
/Supraphon 2014/

Petr Hejduk
Ten Den
/Oldřich Zámostný 2015/
Olympic
Souhvězdí romantiků
/Supraphon 2015/
Virtuální bubenická škola